Doorzoek Fun-Events Group


Piekje en Pakje

Piekje en Pakje exclusief te boeken bij Fun-Events Group. Clown Piekje en muzikant Pakje hebben elkaar ontmoet in Zwitserland. Samen beleven ze avonturen en doen veel gekke kuren, Piekje en Pakje gaan soms samen uit hun dakje, maar het is altijd weer een feest als ze samen zijn geweest!

Clown Piekje de nogal iets of wat onhandige maar vrolijke en knotsgekke clown, hij kent wel 100 leuke trucjes en met zijn ballonnen plooit hij wel allerlei figuurtjes. Soms loopt alles in het honderd tijdens de shows, maar met zijn humor en entertainment is hij wel de grootste grappenmaker.

Pakje is de oudste van de 2, maar de meeste ervaren en muzikaalste, hij draagt een mooi pakje of beter gezegd een kostuum. Hij zingt meer dan 100 fijne liedjes en speelt op zijn piano meer dan 1000 melodietjes. Pakje zorgt ervoor dat alles vlot en veilig verloopt en zorgt steeds voor de meeste onmogelijke muzikale LIVE muziek en zang tijdens de shows.

Alle Piekje en Pakje shows zijn beschikbaar in alle thema’s van Sinterklaas, Kerstmis tot Halloween en vele andere thema’s, vraag vrijblijvend verdere informatie over deze mogelijkheden.

Fun-Events Group toont u met trots de verschillende shows van “Piekje en Pakje”:

 
 
 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media